Doe mee als ondernemer: voor een sterkere en duurzame economie, blijvend impact maken.

Door deel te nemen aan de Zeister Knoop draag je bij aan het versterken van de lokale economie.

  • Word je betaald in Zeister Knopen dan kun je die ook weer lokaal besteden bij duurzame, betrokken bedrijven. Betalen en betaald worden in Knopen betekent dat het geld binnen de lokale economie blijft circuleren. Kijk ook bij ‘Hoe werkt het’. Betalen wordt zo bepalen: bestedingen blijven lokaal.
  • Knooppunt Zeist is het netwerk van deelnemende ondernemers. Elkaar beter leren kennen, ondersteunen en stimuleren op het gebied van duurzaamheid: zo weten we elkaar nog beter te vinden voor extra business.
  • Op termijn zal het ook mogelijk zijn om elkaar vanuit het netwerk goedkope leningen aan te bieden waarmee we de lokale economie nog extra versterken. We starten nu al met extra renteloze bestedingsruimte voor veel MKB-ondernemingen tot ZK 1.000. Het voordeel van deze bestedingsruimte is dat je zonder het aankopen van Knopen meteen al kunt handelen met andere bedrijven en organisaties in Zeist. Makkelijk toch?

Door de Zeister Knoop en het Knooppunt Zeist heb ik een extra netwerk van enthousiaste, betrokken lokale ondernemers. Dat is handig want als zzp’er zoek ik regelmatig andere professionals om mee samen te werken voor opdrachten. Kwestie van ‘Knopen tellen’ en investeren in lokale samenwerking waar dat kan.”

De Zeister Knoop helpt ons om bewuster te kiezen voor toeleveranciers: bij voorkeur lokaal waar dat kan.”