De Zeister Knoop maakt deel uit van een grotere beweging, All United!

All United zet zich in voor een duurzame, inclusieve, sociale wereld.

Als onderling ruilmiddel gebruiken we daarbij circulair geld. Circulair geld is een enorm mooie aanvulling op de euro. Met de euro betaal je eenmalig, met de circulaire munt BEPAAL je langdurig. Je eurobesteding verdwijnt snel uit het zicht. Jouw bepaling met circulair geld blijft binnen het netwerk van duurzaam en verbonden bedrijven circuleren. In Zeist al tientallen.
Circulair geld vergroot zo de impact van onze duurzame keuzes en zal de economische transitie naar een duurzame wereld enorm versnellen.

Die ambities delen we met een flink aantal andere communities van duurzaam handelende inwoners en organisaties.
De meesten zijn lokaal georganiseerd. Verder kennen we ook een landelijk netwerk van duurzame bedrijven.

Samen vormen we de beweging All United
Als Zeister Knoop (onze munt) en Knooppunt Zeist, het netwerk van ondernemers zijn, we er trots op dat we deel uitmaken van deze beweging. De beweging All United inspireert ons om onze ambities te realiseren.

Samen hebben we een “Praatplaat” gemaakt. Een praatplaat, waarin je, stap voor stap gestimuleerd wordt om het systeem te verduurzamen én tegelijkertijd je eigen intrinsieke motivatie (én die van je omgeving) te vergroten. In jouw tempo, op jouw manier. En juist ook samen. Verbindend en duurzaam.

We nodigen je uit om deze praatplaat (zie hieronder) te verkennen.

Waar loop JIJ voor warm? Waar trigger JIJ op!

Gaat jouw hart sneller kloppen? Laat je dan verder inspireren en download de “routebeschrijving“.

 

 

Praatplaat over de kracht van circulair geld, voor systeem & mindset

Praatplaat over de kracht van circulair geld, voor systeem & mindset

Deze praatplaat is gemaakt door mede-ondernemer en Happy Planet Proferssional Leonie Haas van De Merkarchitect

 

Wie zijn de andere deelnemers van de beweging All United?

Dat zijn: Het landelijke handelsnetwerk United Economy, een groeiende groep van duurzaam gedreven bedrijven en organisaties, die het positieve in de wereld willen versterken, en de lokale communities zoals ook De Zeister Knoop, waarin inwoners én bedrijven/organisaties zich lokaal verenigen: Arnhems HertDe Alkmaarse VixDe Utrechtse Euro en De Wageningse Eurijn.

We gebruiken allemaal het onderliggende betaalplatform van Circuit Nederland, van de Stichting Social Trade Organisation.

Naast de aanjagers in de beweging All United, zijn er nog een aantal Nederlandse lokale communities, waarvan sommigen nog in oprichting. We onderhouden goede collegiale banden met: De Zutphense BorroDe Brabantse ParelDe Groninger GuldenDe Zwolse Pepermunt, en De “Rotter-” Dam.

Download & deel de wegwijzer (“Praatplaat”) en routebeschrijving ook met mensen in je netwerk. Dit is dé weg naar een duurzame, sociale en eerlijke economie!
how to write good research paper